EN
Podrobná analýza materiálu vnitřního hřiště
Datum příspěvku: 2022-04-29 00:00:00 Návštěva: 30

Jako multifunkční a komplexní zábavní místo, vnitřní měkká hra park zahrnuje kombinované skluzavky, prolézačky, vrtačky, trampolíny, bazény s oceánskými koulemi, zbraně a další zařízení, takže děti mohou dosáhnout fyzické kondice a mozkových výhod v procesu hraní. Zároveň má vlastnosti bezpečnosti, náhodnosti, interakce a žádné síly. Je to jakýsi dětský ráj v pravém slova smyslu. Indoor soft park obecně hrají děti, takže výrobci musí při výrobě plně zohlednit fyzické i duševní zdraví dětí a výrobní materiály musí být šetrné k životnímu prostředí a bezpečné.


Následuje podrobný úvod do příslušných výrobních materiálů a požadavků vnitřní vybavení dětských hřišť:

1.Naughty hradní zábradlí standard

Zábradlí by mělo být instalováno pro všechna zábavní zařízení s výškou plošiny mezi 1000 mm a 2000 mm, která nejsou snadno přístupná. Výška zábradlí by neměla být nižší než 600 mm a vyšší než 850 mm (měřeno od povrchu plošiny, schodiště nebo mírného svahu).


2.Konvenční výškový standard

Celková výška nezbedného hradu by měla být větší než 2.8 m, výška první vrstvy zlobivého hradu by měla být větší než 1.2 m a výška druhé vrstvy by měla být větší než 1.3 m. Samozřejmě, čím vyšší je výška prostoru, výška každé vrstvy může být odpovídajícím způsobem zvýšena, obecně si vyhrazujeme 10 centimetrů prostoru pro nezbednou hradní výzdobu, jako je střecha.

3.Výškový standard pískového bazénu

Pískový bazén musí být vyroben z měkkých materiálů. Výška pískového bazénu není menší než 450 mm a šířka není užší než 150 mm. Pro vstup do pískového bazénu musí být zřízeno měkké schodiště. Výška zastřešení pískového bazénu není menší než 1500 mm, aby se zabránilo dětem házet písek do okolního světa. Kolem pískového bazénu musí být umístěny výstražné značky a děti do 3 let si musí hrát pod dohledem dospělých.


4. Normy pro softwarové produkty 

Měkké výrobky v nezbedném zámku používají dřevo o tloušťce ne menší než 0.9 cm, tloušťka EPE perlové bavlny a ochrany houbou není menší než 1 cm a kůže je vyrobena z PVC materiálu

5. Modelové zařazení vnitřní záruky 

Kryt je zabalen vně pozinkované trubky. Obecně používáme dva typy krytu, jeden je obyčejný pěnový kryt a druhý je peritoneální / granulovaný kryt. Tyto dva typy potahu jsou vyrobeny z EPE perlové bavlny, odlišné. Vnější průměr obyčejné pěnové trubky je 8.5 cm, vnitřní průměr je 5.5 cm, tloušťka stěny je 1.5 cm a délka je 250 cm. Trubice předkožky má výhody měkkosti a trvanlivosti, vodotěsná, prachotěsná, snadno se čistí, jasná a krásná, odolná proti slunci, nebarví, proti stárnutí, ochrana životního prostředí a tak dále. Vnější průměr peritoneálního/granulárního obalu je 8.5 cm, vnitřní průměr je 5.5 cm, tloušťka stěny je 1.5 cm a délka je 250 cm. Předkožka využívá novou technologii a povrch je zrnitý, což je pružnější než běžné balení a má lepší ohyb a natahování. Nehořlavost těchto dvou typů obalů je B1.


6. Materiál celkového ocelového rámu

Celá ocelová kostra nezbedného hradu je vyrobena z pozinkovaných trubek a následně obalena EPE (perleťová bavlna). Naším standardem je zajistit, aby trubky byly upevněny stahovací páskou každých 15 cm a vnější strana byla pokryta lesklým PVC.

7. Kde je vnitřní hřiště park potřebuje houbu? Jaké jsou specifikace a vlastnosti?

Existuje mnoho míst, kde je potřeba používat houby, jako jsou softwarové platformy, rámečky, softwarové vybavení atd. Mezi bavlnky běžně používané na nezbedných hradech patří obyčejné houbičky a perleťová bavlna.

EPE, také známý jako EPE, je vysokopěnový polyethylenový produkt vyráběný vytlačováním vysokotlakého nízkohustotního polyethylenu (dlouhý DPE) jako hlavní suroviny. Podle různých potřeb produktu je tloušťka obecně 5 mm, 10 mm, 15 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm atd. Má téměř žádnou absorpci vody a absorpci vlhkosti, odolá oleji a vlhkosti a odolá erozi mnoha sloučeniny. Má dobré antistatické vlastnosti a zpomaluje hoření.

Materiál obyčejné houby je obecně polyesterová houba zpomalující hoření s vysokou hustotou o tloušťce 1 ~ 30 mm nebo více a hustotě 25 ~ 30 kg / m3. Má vlastnosti tepelné ochrany, tepelné izolace, zvukové absorpce, tlumení nárazů, zpomalovače hoření, antistatiky a dobré propustnosti vzduchu.

Ve srovnání s běžnou houbou bude perlová bavlna lepší. Za prvé, hustota perlové bavlny je vyšší než hustota běžné houby. Za druhé, perlová bavlna má lepší odolnost proti oleji a vlhkosti a neabsorbuje vodu a vlhkost. Životnost tak bude delší než u běžných houbiček.

8. Jaký je materiál plastu použitého ve vnitřním soft play parku? jaké jsou typy?

Na zlobivé hrady se obecně používají dva druhy plastů, jedním jsou ekologické technické plasty a druhým jsou akrylátové desky (plexisklo), jako jsou některé plastové hranaté krabičky, plastové konektory atd. Všechno jsou to použité ekologické technické plasty, akrylové desky Je také vyrobena z plastu. Má čtyři typy: bezbarvé a průhledné, barevné a průhledné, perleťové a ražené plexi. Má dobrou průhlednost. Obecně se akrylové průhledné desky používají jako zastřešení pískových bazénů.

9. Kde se kůže obecně používá? jaké jsou specifikace?

Kůže je obvykle obalena na vnější straně houby a kůže se používá na místech, jako jsou dekorativní desky a platformy. Kůže, kterou používáme, má tři materiály, a to PVC, PU a vzdušnou kůži.

Kůže z PVC je vyrobena z polyvinylchloridu. Specifikace kůže jsou 0.35 mm, 0.4 mm, 0.45 mm, 0.55 mm a další tloušťky. Existují různé barvy a dělí se do tří typů: matná, světlá a perleťová. Mezi nimi má matný povrch PVC zrnitý nádech, reflektor je "difúzní odraz", žádné oslnění a žádné oslnění; světlé PVC má hladký povrch a reflektor má zrcadlový odraz a oslnění; perleťový je vyráběn paralelním uspořádáním jemných vloček s vysokým indexem lomu. , odráží pouze část dopadajícího světla. Všechny stupně spalování těchto tří materiálů dosahují úrovně B1.

Kůže PU je vyrobena z polyuretanové syntetické kůže šetrné k životnímu prostředí. Tloušťka kůže je přizpůsobena podle aktuální situace. Existují tloušťky jako 0.35~1.0 mm a existují matné a matné typy. Olovo, vysoký PA, těžké kovy, vysoká hodnota P, o-benzen, organické sloučeniny cínu, APEO, DMF – všechny prošly národním testem ochrany životního prostředí.

Materiál potahu vzduchového filmu se obecně používá pro produkty, které je třeba instalovat s ventilátory, jako je chobotnice. Obvykle se používá tloušťka 0.5 mm.


10. Jak se vypořádat s půdou indoor softparku?

Obecně existují dva způsoby, jak se vypořádat se zemí: jedním je podlahová rohož a druhým je podlahové lepidlo. Existují dva druhy podlahových rohoží: jedna je běžná podlahová rohož, druhá je tmavě modrá podlahová rohož, materiál je EVA, ale druhý druh podlahových rohoží je lepší než první druh podlahové rohože. Ve skutečnosti je lepším způsobem ošetření země vyrobit lepidlo na podlahu, ale relativní náklady jsou vyšší. Podlahové lepidlo je vyrobeno hlavně z PVC pryskyřice a retardéru hoření a tloušťka je obecně 1.0 ~ 8.0 mm. Obyčejné barvy jsou k dispozici v různých barevných variantách a k dispozici jsou také vlastní vzory sprejů. Skvrny od podlahového lepidla se snadněji postarají, vzor na povrchu se nikdy neopotřebí, pocit nohou je pohodlnější než podlahová rohož, netoxický a bezpečný, výrobek prošel požárním testem (úroveň B1 ), test na formaldehyd, test na těžké kovy a lze jej použít pro projekty tělesné zdatnosti dětí. Běžně se používá tloušťka 1.0 ~ 2.0 mm v oblasti neposlušného hradu.


Prosím odejdi
nás a
zpráva

Žhavé kategorie

Tel / WhatsApp / WeChat:

++ 86 18257725727

E-mail:

[chráněno e-mailem]

Přidat:

Průmyslová zóna Yangwan, město Qiaoxia, Yongjia, Wenzhou, Čína

Produkty

Služby

Sledujte nás
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Blog | Zásady ochrany osobních údajů | Podmínky
Domů
Produkty
E-Mail
KONTAKT